کد خبر:۴۷۶۷۸۲
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان:

 ایران در بین ۱۷۴ کشور جهان رتبه ۶۹ شاخص توسعه انسانی را داراست

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان گفت: ایران در شاخص توسعه نیروی انسانی در میان ۱۷۴ کشور جهان در رتبه ۶۹ قرار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ حسین پیش قدم، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان، بعدازظهر امروز در همایش «توسعه استان گلستان» که در دانشگاه آزاد گرگان برگزار شده بود، گفت: توسعه فقط منوط به تولید ناخالص و اقتصاد نیست و طبق نظر کارشناسان شاخص نیروی انسانی نیز تاثیر بسزایی در توسعه هر اجتماعی دارد که دانش و برخورداری از استانداردهای زندگی از مولفه‌های این شاخص است.

 

وی نقش نیروی انسانی را در توسعه مهم و اثرگذار خواند و اعلام کرد: متأسفانه ایران در شاخص توسعه نیروی انسانی از میان ۱۷۴ کشور جهان در رتبه ۶۹ قرار دارد.

 

پیش قدم به وضعیت نیروی انسانی کارآمد در استان گلستان اشاره کرد و ابراز داشت: استان گلستان در زمینه شاخص اقتصاد در رتبه پایینی قرار دارد اما در زمینه نیروی انسانی وضعیت امیدوارکننده است که انتظار می‌رود با این ظرفیت به توسعه مطلوبی دست پیدا کنیم.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان خاطرنشان کرد: برای توسعه شاخص‌های اقتصادی نیز در استان ظرفیت‌های خوبی به خصوص در بخش کشاورزی و تولید گیاهان دارویی وجود دارد که در کنار تلاش و برنامه ریزی موثر می‌تواند به توسعه هر چه بیشتر استان منجر شود.

 

وی از دیگر ظرفیت‌های اقتصادی استان برای دستیابی به توسعه به افزایش اکتشافات دریای خزر، توسعه حمل و نقل، تقویت و تجهیز کمی و کیفی راه‎های ارتباطی، تنوع بخشیدن به اقتصاد روستایی، ساماندهی سواحل و توسعه شهرک های صنعتی اشاره کرد.

 

پیش قدم همچنین ابراز کرد: رشد ناخالص کشور ۲۰.۵  درصد است که استان گلستان با ۱۹.۸ درصد حدود یک درصد از این مقدار پایین تر است و در مجموع این استان با جمعیت ۲.۲ درصدی نسبت به کل جمعیت کشور، حدود ۱.۲۸ درصد تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار